– Jeg har malet siden barnsben, men det har været en interesse der mest blev plejet, når der var plads imellem de musikalske indslag. Efter jeg blev handicappet har penslerne dog fået en renæssance og det med fornyet kraft. Ud af de første tredive billeder jeg lavede ‘for alvor’ da jeg startede op igen, valgte jeg seksten ud og kaldte det for en serie og navngav denne ‘Stereo‘ (også fordi at jeg måske laver en sort/hvid serie på et tidspunkt, og ‘Mono’ er et godt navn til den).
Billederne er hybrider imellem den digitale og analoge verden og lavet som tryk. Lidt hen af hvordan Munch, Warhol og mange andre kunstnere har eksperimenteret med de muligheder der har været tilgængelige i deres tid. Jeg holder meget af at arbejde helt klassisk med akryl, akvarel og tuscher, men synes også det er fascinerende at bruge de digitale værktøjer og udforske deres potentiale. Så nogle billeder starter måske på Ipad eller i computeren, for så at blive trykt og malet ovenpå – andre, starter den anden vej rundt med pensler og spartler, for at så blive trukket ind i det digitale univers.

– Det er to år siden siden Stereo blev undfanget og to af billederne har været så populære at de er udsolgt, for det er mit ønske at de der investerer i mine ting skal have et unikt stykke kunst der ikke går inflation i. Så jeg har begrænset det til ni tryk af hvert motiv. Tre ‘XL‘ som måler 90cm x 70cm. Tre ‘L‘ som måler 70cm x 55cm og tre ‘M‘ som er 52cm x 40 cm. (det er inkl. ramme og størrelser kan variere lidt og for det meste tilpasses specielle behov – har du en særlig ramme du gerne vil have på, kan det også arrangeres).

– Medium (M) starter på: 1100,- Large (L) er: 1700,- og X-tra Large (XL) er: 2200,- (de mest populære er lidt dyrere) og ja, det er rasende billigt sammenlignet med et Biva/IKEA skilderi der er lavet i hundrede/tusindvis af replikationer, men jeg er lige startet op og prisen skal ses i det lys. Måske kan jeg hæve priserne hen af vejen og de som køber her tidligt på rejsen, kan under alle omstændigheder gøre en god handel. Jeg sender gerne billederne, hvis det er ønsket.

– Hvis du stadigvæk hænger på hertil, så skal der lyde et stort tak for interessen, fra mig. Skriv endelig, hvis du har spørgsmål eller andet godt: thomasborghus@gmail.com

Mkh. Borghus. Husk at kigge herunder:

‘Awe At My Magnificent Cock’

Net Awe At My Magnificent Cock

‘Scavengerjesus 1. Flight’

Net Scavengerjesus 1. Flight

‘Propellerbee’

Net Propellerbee

‘Starkiss’ (udsolgt)

Net Starkiss

‘Devil Rodeo’

Net Devil Rodeo

‘Fröfisk’

Net Frofisk

‘Indys Wet Dream’

Net Indys Wet Dream

‘Bite Me’

Net Bite Me

‘Phonomax’

Net Phonomax

‘Meet Duckald Dick’

Net Meet Duckald Dick

‘Hangover Deluxe’

Net Hangover Deluxe

‘Follow Your Heart’ (udsolgt)

Net Follow Your Heart

‘Superbeak’

Net Super Beak

‘Take Cover’

Net Take Cover

‘Boogieman’

Net Boogie B

‘Redfaced’

Net Red Face

Oversigt

❤ Herfra.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: